Biztosan mindenki ismeri a mondást: "Ami jó,az vagy hizlal vagy erkölcstelen" -hát ez erre a csokikrémre nem igaz, pedig nagyon-nagyon finom és egészséges is egyben!!! Még az igazán egészségmániások sem ellenezhetik, azt hiszem, mivel csupa tökéletes hozzávalóból készült. Az íze igazán emlékezet a bounty csokira, pedig kakaó sincs benne!

Hát lássuk:

Hamis kókuszos csokikrém:

Hozzávalók:

- kókuszkrém (dobozos), esetleg kókuszvaj 

- kókusztej 

- karobpor

- méz

- vanília-por vagy rúd

Elkészítése:

Nem írtam mennyiséget, mert kb. ugyanannyi kókuszkrémet és kókusztejet összekeverünk ízlés szerinti mennyiségű karobporral és mézzel. Kiskanálnyi vaníliával ízesítjük és mehet a hűtőbe:

 Lehet használni 2 linzer közé tölteléknek, de akár kókuszreszelékbe forgatva 3-szorosan kókuszos kókuszgolyó is készülhet belőle, de akár kenyérre is kenhető... (nekem ez utóbbi sosem jött be). 

Szerző: Bio-Ritmus  2010.10.22. 16:11 Szólj hozzá!

Címkék: édes csoki kókusz gasztroajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://ritmusakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr572391163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása