Nem terveztem mára hosszabb bejegyzést, de mivel nem szeretek elmaradni dolgokkal, emiatt úgy döntöttem, inkább külön megírom, hogy ismét díjat kaptam és megint 3 helyről is! Hobbychef Epercsók és Mária voltak, akik megtiszteltek a fenti "Baráti ölelés" díjjal! Már kommenteltem is náluk, de ezúton is köszönöm nekik ezt az aranyos díjat!

A díj mottója egyébként, hogy: " Nincs még olyan jó blog, mint a Tiéd!"... Szóval ez is igazán megható! (elpirulás, szempillarezegtetés...)

Na, szóval akkor ennek szellemében én most továbbadom a következő blogoknak. Elnézést, hogy nem gasztroblogok lesznek, de akiknek közűlünk adnám, azok már mind megkapták! Így most az alábbiakra esett a választásom:

- Lukrécia, mert valóban az egészséges táplálkozás mellett az általunk használt kozmetikumokra is oda kellene figyelnünk!  

- Dekor és Mentha, mert tele van használható és jó lakberendezési- és egyéb ötletekkel.

- Egyszerűen NŐ, mert nála mindent megtalálható, ami a Nőket érdekli.

- Lélekhang, mert ő a barátnőm és szeretném, ha folytatná....

Most csak ennyi, és ajánlom figyelmetekbe a fenti blogokat, érdemes bekukkantani hozzájuk! További szép napot mindenkinek!

Szerző: Bio-Ritmus  2011.02.09. 11:37 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ritmusakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr742648853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whitemagica 2011.02.09. 13:01:42

Hálás szívvel köszönöm ! Lélekhang.. sokat szeretnék megosztani és nem szeretek én sem elmaradni, csak néha nem tudom hogyan kapcsolódjam a folyamba ami a karjain visz, szinte óráról órára.. mert ezer dolog történik, ami csupa csoda, fenn és lenn.. :)és amitől úgy érzem elvonnak a hétköznapi dolgok, miközben minden bennük történik. A kettőt időben még nem sikerült összesimítanom, de szándékomban áll. Megigértem magamnak :)Még egyszer köszönöm a megtiszteltetést.. és ezt már nem tudom nem megszolgálni :)Folytatom. Szeretlek.

Dekor&Mentha 2011.02.10. 13:31:15

Itt is szeretném megköszönni, hogy díjazott blog lettem általad. Tényleg megtisztelő, és nagyon örülök neki.

Kérleg segíts, hogy milyen teendőim vannak ezzel a díjjal, azonkívül, hogy kiteszem a blogomra, és az örömtől, mosolyogva rohangálok egész nap.

Dekor&Mentha

Bio-Ritmus 2011.02.10. 13:49:27

@Dekor&Mentha: Nem sok más dolgod van vele, esetleg továbbadhatod néhány bloggernek, ha akarod egy megjegyzés keretén belül. A kommented az én napomat is feldobta! Örülök, hogy örömet szerezhettem!:D

Lucrezia 2011.02.16. 11:21:53

Kedves Bio-Ritmus!

Nagyon köszönöm a díjat, még sosem kaptam hasonlót! Kitehetem a blogomban is?
Igazán jól esett, mert mostanában rám fér a lendület.
Ja és tök jó recepteket találtam az oldaladon! Köszi!

Lukrécia

Bio-Ritmus 2011.02.16. 15:38:31

@Lucrezia: Naná, ki lehet tenni az oldaladra és azt hiszem,igazán megérdemelted!! Ja, és én is imádom a te receptjeidet, nagylánykámmal együtt nagy rajongóid vagyunk!!!
süti beállítások módosítása