Mostanra már 3 nagyon kedves blogtársamtól, Hobbychef-től, Trinity-től és Máriától a fenti díjat kaptam, amelyet ezúton is köszönök nekik!! A szabályok nála megtalálhatóak, azt ide nem írom be ismét! A lényeg, hogy a díjat hozzám hasonlóan kezdő bloggereknek kell továbbadnom, nem olyanoknak, akinek már több 100 követőjük van. Emiatt sokáig gondolkodtam, míg a választásom az alábbi blogokra esett:

- Select food

- Mézesélet

- Zsófakanál

Köszönöm még egyszer és a díjazottaknak ezúton is gratulálok!!

Más téma: Ígértem a facebook-oldalon, hogy az oldal kedvelői között sorsolni fogok pár üveg minilekvárt. Nos, a sorsolás megtörtént, így a kiválasztott: Tibor !!! Kérlek, jelentkezz az e-mail címemen, hogy a részleteket megbeszélhessük!! Köszönöm!!

Szerző: Bio-Ritmus  2011.01.26. 16:43 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ritmusakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr332615745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mézesélet 2011.01.27. 17:21:32

Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál Rám. Igazán jól esett. Láttam ám már tegnap is, csak nem engedett a rendszer hozzászólni:( Mégegyszer köszi!
süti beállítások módosítása